Iskolánk érettségizett és érettségivel nem rendelkező fiatalok, és felnőttek számára nyújt különböző szakképesítési lehetőségeket már 2009 óta. OM azonosító 201400. Nyilvántartási szám: E-000192/2014

Az államilag elismert (az Országos Képzési Jegyzékben - OKJ - szereplő) képzéseink alap, közép, emelt és felsőfokú szinteken nappali és esti tagozaton is működnek.

Célunk, hogy az egyéni igényekhez igazodva, a lehetőségek széles skáláját nyújtva, a mindennapi élet sikeréhez segítsük hallgatóinkat és olyan szakembereket képezzünk, akik bármely cég fejlődését segíteni tudják szakértelmükkel, nálunk megszerzett tudásukkal.

Iskolánk oktatási profilja minőségi szakmai és nyelvi, valamint interaktív multimédiás oktatás.

Mára iskolánk igazi képzési komplexum, amit folyamatosan fejlesztünk és modernizálunk. fejlesztése, modernizációja, piacképessé tétele folyamatos feladata az iskola vezetésének és tanári gárdájának.

Innováció mindenekelőtt – ebben köteleződtünk el.

Meggyőződésünk, hogy diákjainknak segítséget kell nyújtanunk az elhelyezkedésben. Hisszük, hogy egy jól választott szakma és idegen nyelvek elsajátításával, komoly eséllyel jelenhetnek meg munkavállalóként bármely szektorban, vagy akár önálló vállalkozással, vállalkozóként.

Meghatározó, fejlődő és gyümölcsöző kapcsolatunk számos főiskolával, egyetemmel annak érdekében, hogy minél nagyobb eséllyel kerüljenek be diákjaink egy-egy felsőoktatási intézménybe.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Fókusz Gimnázium és Szakképző iskola 2014-ben elnyerte az Év Felnőttképzési Intézménye címet.

Képzéseinket Miskolcon - folytatjuk. A helyszínen több mint 1000 hallgató tanult, közel 10 szakon, amiből 78 %-os végezetségi rátánk.
Alkalmazkodunk a piachoz és az igényekhez, így iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli képzéseket szervezünk államilag támogatott, illetve nem támogatott formában.

Fókusz Gimnázium és Szakképző Iskola Vezetősége
TOVÁBB OLVASOM
KATTINTS A REPÜLŐRE!

Képzéseink

Célunk, hogy az egyéni igényekhez igazodva, a lehetőségek széles skáláját nyújtva, a mindennapi élet sikeréhez segítsük hallgatóinkat és olyan szakembereket képezzünk, akik bármely cég fejlődését segíteni tudják szakértelmükkel, nálunk megszerzett tudásukkal.
Érettségi Hatósági vizsga

Intézményi dokumentumok

Gimnázium Beszámoló 2022
Gimnázium Beszámoló 2021
Gimnázium Beszámoló 2020
Gimnázium Beszámoló 2019

Fenntartói értékelés 2019
Pedagógiai program 2019
Szervezeti és működési szabályzat 2019
Helyi értékelési szabályzat 2019

A Fókusz Gimnázium beszámolói:
2018-as Beszémoló
2017-es Eredménykimutatás
2017-es Mérleg
2016-os Eredménykimutatás
2016-os Mérleg


A Fókusz Nonprofit Kft beszámolói